Ingatlanközvetítés, ingatlan értékbecslés magas színvonalon

ELADÓ-KIADÓ INGATLANOK

Eladók-Bérbeadók

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki az ingatlanból, ismernünk kell az ingatlan piaci értékét, a piac realitásait, és végül az optimális értékesítési stratégiát.

A mikor, hogyan, milyen formában, és ezek fontossági sorrendje jelentősen befolyásolja a stratégiát és az árat is.

Vevők-bérlők

Az ingatlan keresése során fontos az igények pontos meghatározása (tudd hogy hol szeretnél élni), az előzetes hitelbírálat (mennyi hitelt vehetsz fel), a gyakorlatias szűrés (ne szűk keresési feltételeket adj meg, de ne is túl tágat), az ingatlanpiac folyamatos figyelése (ami tetszik és az elképzelésednek megfelel nézd meg), a gyors reagálás (legyen körülötted a vételhez szükséges szakembergárda).

RÓLUNK ÍRTÁK

„Szakmai elhivatottság, szakértelem, ügyfélbarát, kedves és agilis. Látszik hogy ért a dolgához! Másoknak is szívből ajánlom! Köszönöm Péter!”

S . Zoltán

„Gyors, pontos és nagyon korrekt ingatlanos!  Azt gondolom, hogy ez már nem csak munka hanem elhivatottság!! Nagyon meg vagyok elégedve a számomra nyújtott szolgáltatással. Szívből ajánlom! Köszönöm még egyszer!”

T .György

„Segítőkész és rugalmas volt, az első kapcsolatfélbételtől kezdve. Mi első látásra beleszerettünk a lakásba, és azt éreztük, hogy Ő mindent megtesz értünk, szívesen segít. Sikerült is megállapodnunk egy nagyon kedvező árban, aminek tárgyalása egyedül Péter érdeme (ugyanis több ajánlat is volt a lakásra). Minden ügyintézésben továbbra is ugyanolyan segítőkész volt, bármikor kérdésem volt azonnal intézkedett, megoldott minden felmerülő problémát, egészen a birtokba adásig és még azután is. Nagyon köszönöm Péter! Köszönjük, hogy általad ilyen hamar otthont tudtunk találni.”

B. András

„Péter szakmailag felkészült ingatlanközvetítő, készséges, megbízható és kellemes partnernek ismertem meg! Jövőbeli ingatlanügyeimet feltétlenül vele intézem! Nagyon meg vagyok elégedve!”

H. Mihály

„Mind hozzáállásban, mind szakértelemben teljes mértékben kiváló ingatlanközvetítő! Hatékonyan és mindezek mellett nagyon kedvesen és megnyugtatóan segített. Minden ismerősömnek ŐT fogom ajánlani. Köszönöm!”

L. Andrea

Ingatlan fogalmak

 

Összegyűjtöttük a legfontosabb, ingatlannal kapcsolatos fogalmakat.
Gyorsan és szakszerűen tájékozódhat …

Kalkulátorok

Illeték kalkulátor

Új mező

3 + 8 =

Adó kalkulátor

Új mező

12 + 13 =