Komplex társasházkezelés, kiváló szakemberekkel

 

Társasházkezelés, közös képviselet, műszaki ügyintézés, társasház-felújítás, gondnoki szolgáltatás, társasház- takarítás, pályázatmenedzsment.

Teljeskörű szolgáltatás, kedvező áron

A piacon fellelhető egyik legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk ügyfeleink részére az optimális megoldásokat. Profilunk: komplex társasházkezelés a kis vagy nagy méretű, az új vagy régi építésű társasházaknak. Társasház-üzemeltetőként felmérünk, javaslunk, és minden projektet az elejétől a végéig megvalósítunk. Professzionális közös képviseletünk mindent elkövet azért, hogy megelőzzék az épületekben gyakorta előforduló hibajelenségeket, és, hogy a lakók érdekében érvényesítsük a garanciális és szavatossági igényeket.

Mi, a New-Line- Hozzáértő Ingatlanos vezetői és munkatársai mind átérezzük a felelősséget, hogy az egyik legnagyobb értéket, az otthonát bízza ránk.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Mi is társasházban élünk

Saját bőrünkön tapasztaljuk azokat az igényeket és problémákat, amelyekkel ügyfeleink szembesülnek nap mint nap. Tisztában vagyunk vele, mit jelent, ha otthonunk ügyeit magas szinten kezelik, és mindig van kihez fordulni.

Tudjuk mennyire szenzitív egy lakóközösségben élni; mennyire fontos a minőségi kommunikáció, valamint a gyors és precíz problémamegoldás. A személyes kapcsolattartás, a közvetlen, kommunikáció.

Tudjuk, mekkora érték, ha egy kézben tartják társasházunk dolgait, és nem kell külön-külön felkutatni a megfelelő szakemberket – legyen szó a közös képviselőről, társasház-könyvelésről, gondnoki, recepciós szolgáltatásról, vagy bármilyen felmerülő műszaki feladat ellátásáról.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Feladatunk az Ön otthonának nyugalma!

Azt valljuk, hogy a legköltséghatékonyabb a hiba megelőzése. Ezért minden társasházra egyedi tervet dolgozunk ki, amely alapján az indokolt gyakorisággal elvégezzük a karbantartási munkálatokat és a szükséges javításokat.

Ha mégis valami meghibásodás történik – legyen szó csőtörésről, vagy bármilyen műszaki problémáról – minden nap 0–24 órás készenlétben fogadjuk bejelentését.

  • Karbantartás, javítás: elektromos hálózatra, gépészeti, épületszerkezeti, épületbiztonsági és vagyonvédelmi rendszerekre, valamint felvonókra (liftkarbantartás)
  • Műszaki és épület-felügyeleti rendszerek üzemeltetése
  • Szakhatóságokkal való kapcsolattartás

A tervezést követően elintézzük az engedélyeztetéseket, kiválasztjuk a lakóközösség érdekeinek legjobban megfelelő kivitelezőket, és folyamatos kontroll alatt tartjuk a munkálatokat.

Célunk, hogy minden terhet levegyünk a válláról, hogy minél magasabb színvonalon és személyre szabottan nyújtsunk szolgáltatást ügyfeleinknek.

Filozófiánk hogy a lehető legjobb, Win-Win helyzettel zárják a társasházi és az  ingatlanügyeiket ügyfeleink, a hozzaertoingatlanos.hu csapata ehhez kíván hatékony szakmai támogatást, segítséget nyújtani, a társasházi lakotözösségek számára.

A mérnöki, marketing kommunikációs, vagyongazdálkodási diplomáim, az OKJ-s társasházkezelői végzettségem valamint sok éves projektmenedzseri tapasztalatom nagy segítséget nyújtanak az ingatlanok felmérésében az üzemeltetési stratégia kialakításában.

Jelenleg szakáganként több megbízottal dolgozunk együtt.

Megkeresés

Kérem töltse ki az alábbi mezőket, majd kattintson a küldés gombra, és én felveszem Önnel a kapcsolatot telefonon!

Társasházkezelői megkeresés

Adatvédelem

13 + 14 =