Rólunk

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Rólunk

Célunk, hogy minél magasabb színvonalon és személyre szabottan nyújtsunk szolgáltatást ügyfeleinknek.

A hozzaertoingatlanos.hu csapata arra vállalkozik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt intézze a társasházi ügyeket, vagy az ingatlanát a legmegfelelőbb áron értékesítse, illetve bérbe adja.

Olyan modern szakmai innovatív módszerekkel dolgozunk, amelyek az ügyfelek maximális elégedettségét szolgálják.

Többnyire kizárólagos ingatlan eladási megbízással foglalkozunk, azokkal viszont kiemelten és teljes erőbedobással, így jut idő a tulajdonosokkal való hatékony együttműködésre, az ingatlanok korrekt értékesítésére, a vevőkkel való nyugodt hatékony megbeszélésre.

Filozófiánk hogy a lehető legjobb, Win-Win helyzettel zárják a társasházi és az  ingatlanügyeiket ügyfeleink, a hozzaertoingatlanos.hu csapata ehhez kíván hatékony szakmai támogatást, segítséget nyújtani, az ügyfeleink számára.

A mérnöki, marketing kommunikációs, vagyongazdálkodási diplomáim, valamint sok éves projektmenedzseri tapasztalatom nagy segítséget nyújtanak az ingatlanok felmérésében felkészítésében (Home staging*), a marketing stratégia kialakításában valamint az ingatlan értékének meghatározásában.

Az Ön lakása, ingatlanja kiemelt figyelmet érdemel.

Magas színvonalú szakmai tudásunkkal segítjük ügyfeleinket az ingatlanokkal kapcsolatos tranzakciók lebonyolításában. Sikerünk titka hogy csapatunkban olyan emberek dolgoznak, akik munkájukat hivatásnak tekintik és azt folyamatos innovációval tökéletesítik és végzik.

Társasházkezelés:

Azt valljuk, hogy a legköltséghatékonyabb a hiba megelőzése. Ezért minden társasházra egyedi tervet dolgozunk ki, amely alapján az indokolt gyakorisággal elvégezzük a karbantartási munkálatokat és a szükséges javításokat.

Ha mégis valami meghibásodás történik – legyen szó csőtörésről, vagy bármilyen műszaki problémáról – minden nap 0–24 órás készenlétben fogadjuk bejelentését.

 • Karbantartás, javítás: elektromos hálózatra, gépészeti, épületszerkezeti, épületbiztonsági és vagyonvédelmi rendszerekre, valamint felvonókra (liftkarbantartás)
 • Műszaki és épület-felügyeleti rendszerek üzemeltetése
 • Szakhatóságokkal való kapcsolattartás

A tervezést követően elintézzük az engedélyeztetéseket, kiválasztjuk a lakóközösség érdekeinek legjobban megfelelő kivitelezőket, és folyamatos kontroll alatt tartjuk a munkálatokat.

Célunk, hogy minden terhet levegyünk a válláról, hogy minél magasabb színvonalon és személyre szabottan nyújtsunk szolgáltatást ügyfeleinknek.

Ingatlan értékesítés:

 • Segítünk az ingatlan értékének meghatározásában,
 • felkészítjük ingatlanát a gyors és maximális áron történő eladásra (Home staging),
 • az ingatlannal kapcsolatos kifejezéseket megnézheti az ingatlan szótárunkban,
 • segítünk az illeték vagy az adó kiszámolásában.

Hatékony segítséget adunk ingatlanvásárláshoz, ingatlaneladáshoz, hitelfelvételhez, minden ingatlannal kapcsolatos tranzakcióhoz.

Lakóingatlanokat és kereskedelmi ingatlanok értékesítését végezzük.

Bízzon meg ingatlana értékesítésével, bérbeadásával, vagy adjon keresési megbízást, mi hozzáértően, pontosan és megbízhatóan végezzük el a ránk bízott munkát. Mi 100 %-ban Önt képviseljük, éppen ezért nagyon fontos számunkra az elégedettsége és a sikeres értékesítés.

Befektetőknek, befektetői csoportoknak is tud szakmai segítséget nyújtani a hozzaertoingatlanos.hu csapata

 • kisebb befektetői csoport esetén az építkezés koordinálása ellenőrzése a projektmenedzsment vezetése,
 • a tervek alapján történő értékesítés,
 • a dokumentációk értelmezése leendő vevőkkel való ismertetése,
 • potenciális vevők felé történő kapcsolattartás

A hozzaertoingatlanos.hu blogon az ingatlanpiacról és az ingatlanközvetítés jelenlegi módszereiről tájékozódhat, a hozzá tartozó Facebook oldalon keresztül pedig véleményt tud cserélni.

Hajós Péter
ingatlanszakértő